Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)


Skivakantie Crans-Montana

Het skigebied: Crans-Montana

terug

Pistes

15km

70km

55km

0km

140km Totaal

Liften

Treinen 1
Cabine 1
Gondel 4
Stoeltjeslift 6
Sleeplift 12

Hoogte

3000m
1500m

Gletsjer

geen

Loipe

45km

Funpark

geen

Skivakantie Crans-Montana

Crans Montana is een zonnig skigebied en biedt voor iedere wintersporter geweldige skicondities. U heeft hier een geweldig uitzicht op de Matterhorn en de Mont Blanc.

Voor de beginner zijn er veel brede pistes, voor de wat gevorderden is het heerlijk skiën tussen de bomen en van de fantastische rode afdaling vanaf de gletsjer. De echte goede skiërs kunnen zich daarnaast uitleven op de bucklepiste La Toula.

Aan de snowboarders is er ook gedacht. Zo is er op de Pas-du-Loup een halfpipe en heeft de piste La Tza een funpark. De vele blauwe en rode pistes zijn ideaal voor snowboarders.

Het is aan te raden om een gids te boeken waarmee u samen een avontuurlijke off-piste route kunt volgen. Op dit scala aan pistes met een totale lengte van maar liefst 140 kilometer raakt u in het zonnige Crans Montana niet snel uitgekeken!

En als er een keer iets minder sneeuw valt dan zorgen meer dan 160 sneeuwkanonnen ervoor dat u toch de gehele dag optimaal kunt genieten van uw welverdiende wintersportvakantie.

Houdt u meer van langlaufen? Er zijn vele prachtige loipes, door de bossen en zelfs op de gletsjer op ruim 3000 meter hoogte. Ook is er een 15 kilometer lange route van het Plans de Mayens naar het naastgelegen dorp Amimona, deze loipe gaat dwars door het bos en het prachtige skigebied.

Kaart Crans-Montana

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52310 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52310 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52310 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=5

1 Andere accommodaties Crans-Montana

Bekijk alle accommodaties in Crans-Montana

In Crans-Montana ligt 1 dorp

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]