Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)

Reisinfo

Selecteer het onderwerp van je keuze

Heb je een vraag over jouw vakantie?

Stel hier je vraag

Sunweb: Laagste prijsgarantie

Sunweb behoort tot een grote internationale groep (afdelingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Denemarken en België) en is reeds jaren de grootste directseller op de Nederlandse markt. Door een performant verkoopssysteem en het rechtstreeks op de website boeken, slaagt Sunweb erin om de klant steeds de goedkoopste prijs te garanderen. Maar, wij gaan nog een stapje verder!

Indien je bij een andere Belgische reisorganisatie toch een goedkopere prijs zou vinden, dan passen wij deze onmiddellijk aan en ontvang je bovendien nog een extra korting van €50 per boeking!

Wat zijn de voorwaarden om te genieten van de prijsgarantie?

  • Het betreft een prijsvergelijking op basis van hetzelfde hotel, kamertype, regime, verblijfsduur en dezelfde vertrekdatum, etc...
  • Het betreft een prijsvergelijking op basis van een pakketreis (accommodatie + eventueel skipas en/of busvervoer)
  • Het betreft een prijsvergelijking op basis van de prijs voor de volwassenen. Deze garantie geldt niet voor passagiers die genieten van een kinderkorting, korting 3e persoon, etc... Promotiedata en -aanbiedingen (inclusief vroegboekkortingen) vallen niet onder deze garantie. Het komt namelijk vaak voor dat de hotelier zijn promotieperiodes spreidt over de verschillende reisorganisatoren waarmee hij samenwerkt
  • Het betreft een prijsvergelijking met een reis van een andere Belgische reisorganisatie, die op het moment van de vergelijking ook nog beschikbaar moet zijn.
  • Enkel de prijzen die geldig zijn op de dag van reservatie kunnen worden vergeleken.

Welke korting geeft Sunweb?

Indien je een goedkopere pakketreis vindt bij een andere Belgische reisorganisatie, passen wij onmiddellijk de prijs aan en krijg je bovendien een extra korting van €50 per boeking.


Wat moet ik doen om te kunnen genieten van de €50 extra korting?

Indien je je reis ergens anders goedkoper vindt, volstaat het om dit aan ons te melden binnen de 48 uur na boeking met een bewijs van de goedkopere prijs (een print van de offerte of printscreen van de website). Na controle en indien het prijsverschil inderdaad klopt, zullen wij onmiddellijk je dossier aanpassen met bovenop de extra korting van €50 per boeking.
Stuur je gegevens naar: steedsdegoedkoopste@sunweb.be

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]