Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)

Zonnig familieparadijs

Skivakantie Skiparadies Nauders & Skiarena Vinschgau

Het skigebied: Skiparadies Nauders & Skiarena Vinschgau

terug

Pistes

38km

91km

79km

0km

208km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 6
Gondel 0
Stoeltjeslift 20
Sleeplift 15

Hoogte

2850m
1394m

Gletsjer

geen

Loipe

geen

Funpark

geen

In deze streek boekten

Reizigers alleen
0%
Jonge koppels
11,1%
Oudere koppels
11,1%
Gezinnen met jonge kinderen
11,1%
Gezinnen met oudere kinderen
22,2%
Groepen vrienden
33,3%
Overige groepen
11,1%
Tip
Tip

Nauderix Kinderland: In Nauders weten ze wat kinderen graag willen: plezier op de ski! De skischool van Nauders beschikt over een eigen ‘mini dorp’ met draaimolen, ‘’magische tapijten”, tentjes, speeltuin, tubingbaan, leuke mascottes, een speciaal kinderrestaurant en nog veel meer. Hier is skiles echt een feest! Floor, Vakantieredactie Winter

Skivakantie Skiparadies Nauders & Skiarena Vinschgau

Na jaren onenigheid tussen de skigebieden, is er met ingang van het winterseizoen 2017/2018 weer een grensoverschrijdende skipas tussen Noord- en Zuid-Tirol: Skiparadies Nauders & Skiarena Vinschgau. Een ideale bestemming voor een wintersportvakantie met het hele gezin!

In totaal doen zes deelgebieden in Oostenrijk en Italië mee op één skipas waarmee in totaal ruim 211 pistekilometers kan worden afgelegd. Het gaat om Nauders, Schöneben, Haider Alm, Watles, Sulden en Trafoi: samen Skiparadies Nauders & Skiarena Vinschgau.

Het ruime en veelzijdige Skiparadies Nauders & Skiarena Vinschgau een waanzinnig mooi, groot & zonnig skigebied met lange en rustige afdalingen waar ieder type skiër van kan genieten. Zo zijn er uitdagende zwarte pistes, mooie blauwe skiroutes, de leukste kinderpistes, buckelpistes en voor de freestylers is er een funpark.

Vooral voor kinderen is er veel te doen in dit veelzijdige skigebied. De kinderen kunnen zich heel de dag vermaken in Nauderix Kinderland (Nauders) en voor de allerkleinste vanaf twee jaar is er zelfs een crèche. Ook de après-ski biedt voor ieder wat wils. Zo geniet je in de ene stube rustig van een kopje koffie met gebak en kun je in de andere feesten met zelfs de skischoenen nog aan.

Skiparadies Nauders & Skiarena Vinschgau is een bijzonder skigebied, doordat je met één skipas vanaf dit seizoen weer in Oostenrijk én Italië (rond de Reschensee) kan skiën! 211 kilometer pisteplezier met veelzijdige pistes en een uitgebreid aanbod van leuke & gezellige berghutten!

Nauders
Nauders is een charmant en gezellig dorp gelegen aan de Reschenpass vlak bij de grens van Italië en Zwitserland. In het historische stadscentrum vind je traditionele en romantische gebouwen, steegjes en fonteinen. Het centrum is vooral traditioneel gebleven, omdat de nieuwe moderne gebouwen alleen buiten het centrum zijn gebouwd. Voor de après-ski kun je goed terecht in het levendige centrum bij één van de bars of pubs. Tevens zijn er in het centrum meerdere restaurants en winkels te vinden

Kaart Skiparadies Nauders & Skiarena Vinschgau

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52250 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52250 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52250 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

5 Andere accommodaties Skiparadies Nauders & Skiarena Vinschgau

Bekijk alle accommodaties in Skiparadies Nauders & Skiarena Vinschgau

In Skiparadies Nauders & Skiarena Vinschgau ligt 1 dorp

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]