Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)


Skivakantie Ski-Arena Wildkogel / Neukirchen & Bramberg

Het skigebied: Ski-Arena Wildkogel / Neukirchen & Bramberg

terug

Pistes

8km

22km

25km

0km

55km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 4
Stoeltjeslift 3
Sleeplift 8

Hoogte

2170m
820m

Gletsjer

geen

Loipe

55km

Funpark

geen

In deze streek boekten

Reizigers alleen
0%
Jonge koppels
37,5%
Oudere koppels
0%
Gezinnen met jonge kinderen
0%
Gezinnen met oudere kinderen
12,5%
Groepen vrienden
25%
Overige groepen
25%

Skivakantie Ski-Arena Wildkogel / Neukirchen & Bramberg

Het skigebied van Neukirchen en Bramberg bevindt zich op de Wildkogel en de Frühmesserberg. Vanaf hier heeft u een fantastisch uitzicht over het Salzachtal tussen de Gerlospas en Zell am See. De Wildkogel Ski-Arena hoort bij het Nationale Park Hohe Tauern, het grootste beschermde natuurgebied van Oostenrijk.

Door de hoogte van het skigebied is het een erg sneeuwzekere wintersportbestemming die zowel aan beginners als gevorderden ideale pistes biedt. Zeer actieve wintersporters kunnen zich uitleven op de lange afdalingen en ook de pittige Tiefschneeroutes zijn de moeite waard.

Bij de Week- en Midweekreizen naar Neukirchen zit de Zillertaler Super Skipas (incl. gletsjer) bij de reissom ingebegrepen. Indien u een reis boekt naar Bramberg kunt u de skipas zelf ter plaatse regelen en is deze niet inbegrepen in de reissom. Hiermee kunt u skiën of boarden in de Ski-Arena Wildkogel, maar ook in de gebieden van het Zillertal zoals bijvoorbeeld de Zillertal Arena, Mayrhofen en Fügen. Met de skibus zijn deze dorpen gemakkelijk te bereiken. Bij de Mini Ski zit een skipas voor Ski-Arena Wildkogel ingegrepen. De skipas krijgt u op een keycard, waarvoor u een borg betaalt van circa € 2,-.

Kaart Ski-Arena Wildkogel / Neukirchen & Bramberg

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52240 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52240 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52240 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

2 Andere accommodaties Ski-Arena Wildkogel / Neukirchen & Bramberg

Bekijk alle accommodaties in Ski-Arena Wildkogel / Neukirchen & Bramberg

In Ski-Arena Wildkogel / Neukirchen & Bramberg liggen 2 dorpen

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]