Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)

Genieten in de Dolomieten!

Skivakantie Lienzer Dolomiten

Het skigebied: Lienzer Dolomiten

terug

Pistes

6km

22km

12km

0km

40km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 1
Stoeltjeslift 5
Sleeplift 6

Hoogte

2278m
686m

Gletsjer

geen

Loipe

110km

Funpark

geen

Skivakantie Lienzer Dolomiten

Lienzer Dolomiten bestaat uit twee deelgebieden met afdalingen die van begin december tot begin april vrijwel sneeuwzeker zijn. Zetterfeld is van de twee gebieden de grootste, met ongeveer 30 kilometer aan geprepareerde afdalingen. Dit skigebied is uitermate geschikt voor de beginnende skiër en snowboarder, maar ook voor gevorderden zijn er genoeg uitdagende afdalingen te maken.

Hochstein is het tweede gebied van de Lienzer Dolomiten. Dit leuke en pittige gebied is uitstekend geschikt voor de gevorderde skiër en snowboarder. Vooral de dalafdaling is een aanrader! Het grote voordeel van dit skigebied is dat er vrijwel geen wachtrijen voor de lift zijn.

Kaart Lienzer Dolomiten

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52243 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52243 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52243 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

1 Andere accommodaties Lienzer Dolomiten

Bekijk alle accommodaties in Lienzer Dolomiten

In Lienzer Dolomiten ligt 1 dorp

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]