Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)

Vlakbij de

Skivakantie Kleinwalsertal

Het skigebied: Kleinwalsertal

terug

Pistes

13km

55km

58km

0km

126km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 11
Gondel 1
Stoeltjeslift 10
Sleeplift 25

Hoogte

1957m
1085m

Gletsjer

geen

Loipe

geen

Funpark

geen

In deze streek boekten

Reizigers alleen
0%
Jonge koppels
33,3%
Oudere koppels
13,3%
Gezinnen met jonge kinderen
6,7%
Gezinnen met oudere kinderen
6,7%
Groepen vrienden
33,3%
Overige groepen
6,7%

Skivakantie Kleinwalsertal

Het skigebied Kleinwalsertal ligt vlakbij de Duits-Oostenrijkse grens en is alleen via Duitsland te bereiken. Hierdoor is de rij-afstand vanuit Nederland vrij kort. Ondanks de geïsoleerde ligging biedt het skigebied voldoende gezelligheid. Zo kun je tijdens het skiën bijvoorbeeld gezellig iets drinken in een van de gemütliche umbrellabars op de piste.

Het Kleinwalsertal wordt gevormd door drie aan elkaar gegroeide dorpen. Riezlern, Hirschegg en Mittelberg. De dorpen hebben elk hun eigen karakter, maar zijn allemaal even toegankelijk en gezellig. Voor zowel de beginnende als gevorderde skiër is het gebied uitstekend geschikt. Het Kleinwalsertal kent zo'n 120 kilometer aan skipistes waardoor het niet snel gaat vervelen. Zeker voor gezinnen met kinderen is het Kleinwalsertal zeer aan te raden. Het grootste deel van de pistes is namelijk van makkelijk tot middelzwaar niveau.

Verder gaat het gebied tot zo’n 2100 meter hoogte wat ervoor zorgt dat er vaak tot midden april genoeg sneeuw ligt. In dit gebied beschik je ook nog eens over ongeveer 42 kilometer aan loipen. Kortom, een aanrader voor jong en oud!

Kaart Kleinwalsertal

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=92699 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=92699 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=92699 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

4 Andere accommodaties Kleinwalsertal

Bekijk alle accommodaties in Kleinwalsertal

In Kleinwalsertal liggen 2 dorpen

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]