Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)

Idyllisch gezinsvriendelijk skigebied!

Skivakantie Kaunertal

Het skigebied: Kaunertal

terug

Pistes

8km

16km

28km

0km

52km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 2
Gondel 0
Stoeltjeslift 3
Sleeplift 10

Hoogte

3200m
1400m

Gletsjer

geen

Loipe

geen

Funpark

geen

In deze streek boekten

Reizigers alleen
0%
Jonge koppels
0%
Oudere koppels
50%
Gezinnen met jonge kinderen
0%
Gezinnen met oudere kinderen
0%
Groepen vrienden
50%
Overige groepen
0%

Skivakantie Kaunertal

Kaunertal de ultieme wintersportbestemming als je wil genieten met het hele gezin! Door de veelzijdigheid aan skipistes en de activiteiten die georganiseerd worden, is Kaunertal een gezellige bestemming waar je veel kan beleven.  Zo kan je naast skiën, snowboarden en langlaufen ook rodelen of genieten van een arresleetocht.  Voor de kinderen is er ook genoeg vertier op de verschillende oefenweides met animatie.  Zo kunnen de kinderen met leeftijdsgenoten kennis maken met skiën in de skiklas, terwijl je volop gebruik kan maken van de vele goed geprepareerde pistes van dit idyllisch skigebied!

Groot voordeel van de Kaunertaler Gletscher is dat je met de auto tot aan de gletscher kan rijden.  In de winter is de tol voor de gletsjerweg inbegrepen bij de skipas.  Je kunt ook de gratis skibus nemen.

Kaart Kaunertal

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=129097 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=129097 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=129097 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

2 Andere accommodaties Kaunertal

Bekijk alle accommodaties in Kaunertal

In Kaunertal liggen 2 dorpen

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]