Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)

Kleinschalig, gevarieerd skigebied

Skivakantie Großarltal

Het skigebied: Großarltal

terug

Pistes

8km

49km

23km

0km

80km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 5
Gondel 0
Stoeltjeslift 7
Sleeplift 6

Hoogte

2033m
835m

Gletsjer

geen

Loipe

geen

Funpark

1

In deze streek boekten

Reizigers alleen
0%
Jonge koppels
0%
Oudere koppels
20%
Gezinnen met jonge kinderen
80%
Gezinnen met oudere kinderen
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%

Skivakantie Großarltal

Großarltal is een leuk, kleinschalig, maar zeer gevarieerd skigebied en ligt rondom de dorpen Dorfgastein en Großarl.  Freestyle skiërs en snowboarders kunnen zich helemaal uitleven in het uitgebreide funpark, waar een halfpipe aanwezig is van wel 90 meter lang!

Het skigebied is zich maar liefst twee keer titelhouder geweest van de 'Skigebiete-Test' Salzburgerland. Dit geeft aan dat het voor wintersportliefhebbers zeer de moeite waard is om het skigebied een keer te bezoeken.


Authentieke skihutten

Een hypermoderne gondelbaan die vlakbij hotel Bergzeit gelegen is, brengt je in no-time naar een hoogte boven de 2033 meter. Daar kan dan de afdaling beginnen over de mooie en brede pisten die altijd in uitstekende staat verkeren. Onderweg is er de mogelijkheid om op adem te komen bij een van de authentieke skihutten of restaurants.


Langlaufroutes

Voor de langlaufers zijn er diverse startpunten aanwezig om te vertrekken voor een mooie tocht. Zo is er een leuke route voor de langlaufers naar de uitloper van het bekende natuurgebied Hohe-Tauern dat gelegen is achter Hüttschlag. Er is een totale lengte van 32 kilometer geprepareerde loipen in het skigebied.

Kaart Großarltal

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=157554 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=157554 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=157554 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

0 Andere accommodaties Großarltal

Bekijk alle accommodaties in Großarltal

In Großarltal ligt 1 dorp

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]