Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)

Moderne infrastructuur in een traditioneel gebied!

Skivakantie Die Tauplitz

Het skigebied: Die Tauplitz

terug

Pistes

8km

16km

16km

0km

40km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 1
Stoeltjeslift 4
Sleeplift 15

Hoogte

1965m
812m

Gletsjer

geen

Loipe

120km

Funpark

geen

Skivakantie Die Tauplitz

Tauplitzzalm is een heerlijk skigebied dat rijk is aan traditie en is voorzien van de modernste snufjes op het gebied van skiliften. In 1936 al is Viktor Hierzegger hier begonnen met de allereerste skilift! Hoewel hier altijd veel sneeuw ligt, zijn de belangrijkste afdalingen toch voorzien van sneeuwkanonnen, want je weet maar nooit. Het grootste deel van de pistes is rood. Dat geldt ook voor de piste die teruggaat naar Tauplitz. Een piste die ook voor beginners na een paar dagen oefenen goed te doen is. Voor de freestylers is er een funpark aangelegd.

Door de positie van een aantal bergtoppen ten opzichte van Tauplitz ligt skigebied Die Tauplitz zeer gunstig en is daardoor sneeuwzekerder dan menig Oostenrijks skigebied.

Kaart Die Tauplitz

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52219 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52219 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52219 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

0 Andere accommodaties Die Tauplitz

Bekijk alle accommodaties in Die Tauplitz

In Die Tauplitz ligt 1 dorp

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]