Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)

Zonnig skigebied voor gezinnen

Skivakantie Brandnertal

Het skigebied: Brandnertal

terug

Pistes

3km

30km

22km

0km

55km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 3
Gondel 0
Stoeltjeslift 6
Sleeplift 5

Hoogte

2000m
1000m

Gletsjer

geen

Loipe

geen

Funpark

geen

Skivakantie Brandnertal

Het Brandnertal kent in totaal ruim 55 pistenkilometer en ligt in Vorarlberg, de meest westelijke provincie van Oostenrijk. Door het dal loopt een beek de Alvierbach, die de charme van dit bergdal compleet maakt. De meeste pistes in dit zonnige skigebied zijn blauw en rood en dit maakt dit gebied zeer geliefd bij gezinnen.

De skischolen zijn zeer kindvriendelijk en het pistenaanbod is gevarieerd: de beginner kan al snel veel pistes skiën, maar ook de wat gevorderde skiër zal zich niet snel vervelen en heerlijk kunnen cruisen over de brede pistes. Het skigebied bestaat uit de twee aparte pistegebieden Brand en Bürserberg. Waar de skiër vroeger achter een sneeuwscooter van het ene gebied naar het andere gebied kon, zijn de twee gebieden tegenwoordig door de moderne "Panoramabahn" met elkaar verbonden. Hierdoor zijn de twee pistegebieden - die ieder hun eigen charme hebben - nu echt één skigebied te noemen.

De gezelligheid en charme die dit dal uitstraalt zorgen er voor dat veel gezinnen ieder jaar weer terugkeren. Het blijft een echt familieskigebied, waar zowel gezinnen met kleine kinderen als gezinnen met oudere kinderen zich prima kunnen vermaken

Kaart Brandnertal

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=160540 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=160540 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=160540 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

0 Andere accommodaties Brandnertal

Bekijk alle accommodaties in Brandnertal

In Brandnertal liggen 2 dorpen

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]