Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)

Uitdagende pistes

Skivakantie Bad Kleinkirchheim

Het skigebied: Bad Kleinkirchheim

terug

Pistes

9km

83km

21km

0km

113km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 4
Gondel 0
Stoeltjeslift 6
Sleeplift 20

Hoogte

2300m
1050m

Gletsjer

geen

Loipe

geen

Funpark

1

In deze streek boekten

Reizigers alleen
0%
Jonge koppels
33,3%
Oudere koppels
0%
Gezinnen met jonge kinderen
0%
Gezinnen met oudere kinderen
33,3%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
33,3%

Skivakantie Bad Kleinkirchheim

Het uitdagende skigebied Bad Kleinkirchheim ligt in het zuiden van Oostenrijk. Het dorp Bad Kleinkirchheim ligt midden in het zonnige Karinthië en heeft een mooi kuuroord dat is aangelegd bij een van de warmwaterbronnen in het gebied. Vanuit dit geweldige kuuroord heb je een fantastisch uitzicht op de skipistes. Het gebied is redelijk duur en rustig maar is dan ook van alle gemakken voorzien.

Downhill
Ook de internationale skiwereld heeft dit gebied gevonden en er zijn al diverse internationale evenementen georganiseerd. Zo vindt hier ieder jaar de FIS Ski World Cup Downhill plaats. Onderaan de pistes kunnen toeschouwers de deelnemers van de piste af zien razen. De steile pistes die hier te vinden zijn blijven zelfs een uitdaging voor de beste skiërs ter wereld. Het skigebied van Bad Kleinkirchheim is bij uitstek geschikt voor de wat meer gevorderde skiërs.

Kaart Bad Kleinkirchheim

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=158761 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=158761 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=158761 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

0 Andere accommodaties Bad Kleinkirchheim

Bekijk alle accommodaties in Bad Kleinkirchheim

In Bad Kleinkirchheim ligt 1 dorp

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]