Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)

Luxe in de sneeuw

Rustig ontspannen in de sauna of jacuzzi na een sportieve dag in de bergen?

Een luxe skivakantie wil niet persé zeggen een peperdure skivakantie. Luxe kan hem echt in de kleine dingen zitten. Hoe zalig is het bijvoorbeeld niet om je ski's of snowboard in een aparte ruimte kwijt te kunnen of een goede parkeerplaats voor je auto te hebben. Liever pure luxe? Bekijk dan zeker eens de "Chalet de Zalie" met sauna en jacuzzi op het terras. Zalig, zo'n wellness in de sneeuw!

Luxe op maat bij Sunweb

Ook hotels bieden steeds meer betaalbare luxe. Zo kun je lekker zwemmen in een overdekt zwembad of geniet je van een heerlijke massage. Eenmaal terug op de kamer laat je je verwennen door de roomservice.

Ultraluxe skivakanties

Als je in een 5-sterrenhotel verblijft wil je nooit meer naar huis. Kies voor een verblijf op of vlak aan de piste en ski zo vanuit je hotelkamer de bergen in. Hotels vlakbij de piste zijn bijvoorbeeld "Hotel Les Suites du Montana" of "Hotel Alpine Palace". Ga je voor het lekkere eten? Dan is "Résidence Montagnettes l'Oxalys" zeker iets voor jou!

Al ons 5 * aanbod

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]