Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)

Charmant & zonovergoten skigebied

Skivakantie Val di Sole

Het skigebied: Val di Sole

terug

Pistes

25km

94km

27km

0km

146km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 3
Gondel 8
Stoeltjeslift 37
Sleeplift 15

Hoogte

3016m
1200m

Gletsjer

geen

Loipe

geen

Funpark

2

In deze streek boekten

Reizigers alleen
0%
Jonge koppels
14,8%
Oudere koppels
26,1%
Gezinnen met jonge kinderen
6,8%
Gezinnen met oudere kinderen
19,3%
Groepen vrienden
20,5%
Overige groepen
12,5%

Skivakantie Val di Sole

Val di Sole is een charmant en zonovergoten skigebied en is vooral geschikt voor de meer ervaren skiër en boarder, vanwege de pittige pistes en leuke offpiste mogelijkheden. Aan de kant van Marillèva brengen een stoeltjeslift en een gondellift je op een aantal heerlijke door het bos heen slingerende brede blauwe pistes. Bij de meeste berghutten klinkt gezellige, swingende muziek en bijna overal staan de ligstoelen al voor je klaar. De enige echte moeilijke piste is de Nera Folgarida die vanaf de Folgarida gondeltjeslift terug naar het dal voert.

Val di Sole is een zonnig, gevarieerd en zeer sneeuwzeker skigebied en bestaat uit verschillende mooie wintersportdorpen, zoals: Madonna di Campiglio, Folgarida, Marilleva en Mezzana, waar de Italiaanse gastvrijheid centraal staat. Wanneer je verblijft in Folgarida, Marilleva of Mezzana kan je de skipas voor het beperkte gebied Folgarida/Marilleva bijboeken wat toegang geeft tot 60 kilometer piste of de grotere, uitgebreide skipas Campiglio/Dolomiti di Brenta. Met deze uitgebreide skipas heb je ook aansluiting op het prachtige skigebied van Madonno di Campiglio.

Kaart Val di Sole

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=149881 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=149881 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=149881 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=20

14 Andere accommodaties Val di Sole

Bekijk alle accommodaties in Val di Sole

In Val di Sole liggen 5 dorpen

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]