Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)


Skivakantie Livigno

Het skigebied: Livigno

terug

Pistes

20km

55km

40km

0km

115km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 3
Stoeltjeslift 14
Sleeplift 13

Hoogte

3000m
1816m

Gletsjer

geen

Loipe

40km

Funpark

geen

In deze streek boekten

Reizigers alleen
0,7%
Jonge koppels
9,9%
Oudere koppels
26,3%
Gezinnen met jonge kinderen
7,9%
Gezinnen met oudere kinderen
20,4%
Groepen vrienden
25%
Overige groepen
9,9%

Skivakantie Livigno

Aan de Italiaans/Zwitserse grens, op ongeveer 40 kilometer van Bormio, ligt het belastingvrije skiparadijs Livigno. Het plaatsje Livigno is een van de grootste en hoogstgelegen skigebieden van deze regio en is ontstaan uit drie dorpjes die in de loop der tijd zijn samengesmolten. De kou en vele sneeuw in december, januari en februari hebben Livigno de bijnaam “Small Tibet” bezorgd.

Dit gebied is geschikt voor de beginnende en reeds wat gevorderde skiërs. De langste skipiste heeft een lengte van ongeveer 4 kilometer en is heerlijk breed. Ook voor de snowboarders biedt Livigno een legio aan mogelijkheden. Er is een funpark aanwezig met onder andere een halfpipe maar ook de offpiste mogelijkheden zijn talrijk.

Tip: Als je heerlijk van de zon wilt genieten tijdens het skiën zul je er rekening mee moeten houden aan welke zijde je de dag begint. Begin je in de ochtend aan de Carosellokant van de vallei en in de middag, via de gratis skibus, bij de Motellinolift aan de andere kant van de vallei, dan ski je heerlijk de gehele dag in de zon.

Naast een prachtig gebied om te skiën kun je om te winkelen ook terecht in meer dan 200 belastingvrije winkeltjes. Voor jong en oud, die houden van de après-ski is dit "de" bestemming want ook de bars, cafés en restaurants zijn behoorlijk goedkoop en ook erg gezellig!

Kaart Livigno

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52346 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52346 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52346 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=20

22 Andere accommodaties Livigno

Bekijk alle accommodaties in Livigno

In Livigno ligt 1 dorp

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]