Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)

Sprookjesachtig bergpanorama vanaf de hoogste top

Skivakantie Kronplatz

Het skigebied: Kronplatz

terug

Pistes

28km

33km

58km

0km

119km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 21
Gondel 0
Stoeltjeslift 5
Sleeplift 6

Hoogte

2275m
935m

Gletsjer

geen

Loipe

280km

Funpark

geen

In deze streek boekten

Reizigers alleen
0%
Jonge koppels
22,2%
Oudere koppels
22,2%
Gezinnen met jonge kinderen
0%
Gezinnen met oudere kinderen
22,2%
Groepen vrienden
22,2%
Overige groepen
11,1%

Skivakantie Kronplatz

Kronplatz is één van de meest afwisselende en populaire skigebieden van Zuid-Tirol. De hoogste berg, de 'Glatzkopf', vormt het middelpunt van de regio met dorpen als Bruneck (Brunico), Olang (Valdoara), Sankt Lorenzen (San Lorenzo di Sebato) en St. Vigil in Enneberg (San Vigilio di Marebbe). De boomvrije bergtop laat een een vriendelijk, zonnig landschap zien en een sprookjesachtig bergpanorama.

Kronplatz is ideaal voor beginners. Dit komt doordat de bergtoppen relatief vlak zijn. De lange blauwe piste (nummer 28) bij de Marchner brengt je tussen de bomen door en blijft lang goed. Tevens kunje ook prachtige lange afdalingen maken. De langste afdaling is 7 kilometer. Naast de beginnende skiër komt ook de gevorderde skiër aan zijn trekken. Neem bijvoorbeeld de Silvesterafdaling die naar het dalstation Reischach leidt, de lange dalafdaling richting Olang of de buckelpiste Pre da Peres. Voor het overige deel zijn de afdalingen makkelijk tot middelzwaar. Kinderen kunnen hun geluk op in de verschillende kinderlanden en kindvriendelijke pistes. Langlaufers beleven in Kronplatz en omgeving een hele mooie wintersportvakantie. Met maar liefst 280 kilometer aan loipes, waarvan de allermooiste de 12 kilometer lange loipe van St. Vigil in Enneberg is, is het nog moeilijk jouw keuze te maken!

Kaart Kronplatz

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52262 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52262 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52262 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=20

5 Andere accommodaties Kronplatz

Bekijk alle accommodaties in Kronplatz

In Kronplatz liggen 4 dorpen

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]