Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)

Verborgen schat in de Franse Alpen!

Skivakantie Serre Chevalier Vallée

Het skigebied: Serre Chevalier Vallée

terug

Pistes

50km

130km

50km

20km

250km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 3
Gondel 5
Stoeltjeslift 21
Sleeplift 32

Hoogte

2800m
1200m

Gletsjer

geen

Loipe

35km

Funpark

geen

In deze streek boekten

Reizigers alleen
2%
Jonge koppels
20,4%
Oudere koppels
17,1%
Gezinnen met jonge kinderen
2%
Gezinnen met oudere kinderen
8,6%
Groepen vrienden
32,2%
Overige groepen
17,8%

Skivakantie Serre Chevalier Vallée

Serre Chevalier Vallée is de laatste jaren steeds bekender geworden onder de Belgische wintersporter en wij begrijpen wel waarom. Dit gebied heeft 250 kilometer aan pistes en circa 60 liften die je van het dal naar de top vervoeren. En het wordt alleen maar beter, want er wordt veel geïnvesteerd in nog betere liften en nog snellere verbindingen.  Door deze ontwikkelingen en het door feit dat het gebied nog redelijk onontdekt is, vind je hierbijna geen wachtrijen bij de lift, ideaal dus!

Het gebied bestaat uit authentieke bergdorpjes waarvan Chantemerle, Villeneuve en het hoogstgelegen dorp Monêtiers-Les-Bains de belangrijkste zijn. Briançon is een echte, historische stad en ligt aan het begin van het skigebied.  Deze vier plaatsen werden verbonen met elkaar door liften en kabelbanen en zo ontstond één van de grootste skigebieden van Frankrijk.  Er zijn voldoende offpistemogelijkheden voor alle ervaren skiërs en snowboarders.  De minder ervaren wintersporters kunnen uitstekend uit de voeten op de pistes van Chantemerle en Villeneuve.

Serre Chevalier Vallée heeft ook een uitstekend langlaufgebied en er zijn zo'n 35 kilometer aan wandelroutes.  Circa twee keer per week wordt er een fakkeltocht georganiseerd en zijn er diverse rodelbanen. Je zal je hier niet snel vervelen.

Kaart Serre Chevalier Vallée

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52327 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52327 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52327 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

15 Andere accommodaties Serre Chevalier Vallée

Bekijk alle accommodaties in Serre Chevalier Vallée

In Serre Chevalier Vallée liggen 4 dorpen

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]