Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)

300 dagen zon per jaar!

Skivakantie Orcières-Merlette

Het skigebied: Orcières-Merlette

terug

Pistes

15km

45km

40km

0km

100km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 3
Gondel 0
Stoeltjeslift 5
Sleeplift 20

Hoogte

2855m
1850m

Gletsjer

geen

Loipe

geen

Funpark

geen

In deze streek boekten

Reizigers alleen
0%
Jonge koppels
9,4%
Oudere koppels
3,1%
Gezinnen met jonge kinderen
18,8%
Gezinnen met oudere kinderen
15,6%
Groepen vrienden
18,8%
Overige groepen
34,4%

Skivakantie Orcières-Merlette

Orcieres-Merlette is één van de meest zonnige en uitgebreide skigebieden van de Zuidelijke Franse Alpen. Ondanks de grote hoeveelheid zon is dit prachtige skigebied heel sneeuwzeker.

Orcieres-Merlette is uitermate geschikt voor gevorderde wintersporters door de grote hoeveelheid aan rode pistes. Beginners en kinderen zijn hier uiteraard ook meer dan welkom, voor hen zijn er ook veel mogelijkheden. Orcieres-Merlette is een zeer modern wintersportgebied waar vanalles te beleven valt. Je kan hier de nieuwste vormen van wintersport beoefenen, Zo kan je speed riden, paragliden, watervalklimmen en glijden met een Snake Gliss. Ook de meer klassieke sporten zijn mogelijk: zoals hondensledetochten, schaatsen, zwemmen, wandelen en langlaufen. Toegang tot de schaatsbaan en zwembad zit inbegrepen bij je skipas.

Orcieres-Merlette bestaat uit twee dorpen, namelijk: Orcieres 1450 en Orcieres 1850. In beide dorpen is aan alles gedacht. Gezellige restaurants, winkels en een schitterende après-ski, kortom je vind het hier allemaal.

Een dagje een ander skigebied ontdekken? Het
skigebied van Le Massif du Dévoluy, met de dorpen La Joue du Loup en Superdevoluy liggen op slechts 1 uur rijden. Een dagpas kost circa €36,-.

Kaart Orcières-Merlette

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=97132 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=97132 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=97132 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

5 Andere accommodaties Orcières-Merlette

Bekijk alle accommodaties in Orcières-Merlette

In Orcières-Merlette ligt 1 dorp

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]