Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)

Aan de voet van de legendarische Mont Blanc!

Skivakantie L'Espace Diamant

Het skigebied: L'Espace Diamant

terug

Pistes

10km

121km

57km

0km

188km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 0
Stoeltjeslift 28
Sleeplift 58

Hoogte

2069m
1600m

Gletsjer

geen

Loipe

163km

Funpark

geen

In deze streek boekten

Reizigers alleen
0%
Jonge koppels
0%
Oudere koppels
80%
Gezinnen met jonge kinderen
0%
Gezinnen met oudere kinderen
20%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%

Skivakantie L'Espace Diamant

L’Espace Diamant is een prachtig gebied met in totaal 188 kilometer piste. Les Saisies, Crest-Voland/Cohennoz, Flumet, Praz sur Arly en Notre Dame de Bellecombe zijn skidorpen die tot dit gebied behoren. L’Espace Diamant ligt aan de voet van de Mont Blanc en is gevormd door de samenvoeging van de gebieden Val d’Arly, Evasion Mont-Blanc en Espace Crystal. Het skigebied is geschikt voor ieder niveau.

In de Mont Blanc-regio liggen de dorpen Praz sur Arly en Notre Dame de Bellecombe, twee authentieke bergdorpen, terwijl Flumet d’Arly (gebouwd in de jaren '50), meer een modern skistation is. De toegang tot het enorme skigebied is overal goed geregeld. Het skigebied in de buurt van deze dorpen is erg bebost met lage, uitgestrekte en niet al te moeilijke pistes.

Het gebied bij de dorpen Les Saisies, Crest Voland, Cohennoz en Hauteluce kent overwegend blauwe en soms rode pistes. Veel liften en pistes lopen tot in de dorpen.

Kaart L'Espace Diamant

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52228 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52228 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52228 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

4 Andere accommodaties L'Espace Diamant

Bekijk alle accommodaties in L'Espace Diamant

In L'Espace Diamant ligt 1 dorp

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]