Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)

Sneeuwzeker dankzij gletsjer!

Skivakantie Les Deux Alpes

Het skigebied: Les Deux Alpes

terug

Pistes

29km

34km

117km

45km

225km Totaal

Liften

Treinen 1
Cabine 3
Gondel 3
Stoeltjeslift 21
Sleeplift 25

Hoogte

3600m
1300m

Gletsjer

1

Loipe

20km

Funpark

geen

In deze streek boekten

Reizigers alleen
0,7%
Jonge koppels
21,1%
Oudere koppels
11,7%
Gezinnen met jonge kinderen
5%
Gezinnen met oudere kinderen
13,4%
Groepen vrienden
31,2%
Overige groepen
16,9%

Skivakantie Les Deux Alpes

Les Deux Alpes biedt bijna 223 kilometer uitstekende pistes aan bereikbaar via 53 liften, met andere woorden een grandioos skigebied. De gletsjer, één van de grootste skibare gletsjers van Europa, garandeert een absoluut sneeuwzekere wintersportvakantie. Zelfs in de zomer kan er hier volop geskied worden. Zowel vanuit het centrum als vanuit de wijk Les Deux Alpes 1800 zijn er diverse mogelijkheden om naar boven te gaan. Wachttijden zijn dus bijna niet aan de orde in Les Deux Alpes. En doordat meerdere pistes tot aan het dorp doorlopen, hoef je aan het eind van de dag nooit ver terug te lopen naar je appartement of hotel.

Les Deux Alpes is een ski- en snowboardparadijs voor elk niveau. Voor beginners zijn vooral ook op de gletsjer een aantal zeer geschikte pistes. Het gebied beschikt op 2600 meter hoogte over een uitgebreid funpark met onder andere halfpipes, spine, diverse jumps en een boardercross waar regelmatig wedstrijden worden georganiseerd. Voor de echte ervaren wintersporter, die wel houdt van een beetje poeder, is er het naastgelegen gebied La Grave. Er is hier 1 blauwe piste en voor de rest bestaat het enkel en alleen uit offpiste afdalingen. Vanuit Les Deux Alpes is er een uitbreiding op de skipas verkrijgbaar naar La Grave, waar je op vertoon van deze pas met de pistebully naartoe gebracht wordt. Wij raden dit alleen aan onder professionele begeleiding.

Voor de langlaufers zijn er loipes in het dorp en in het lagergelegen dorp Vénosc.  Verder kan je onder begeleiding van een gids de hoogteloipe op de gletsjer en de offpisteloipes nemen.

Kaart Les Deux Alpes

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52322 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52322 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52322 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

57 Andere accommodaties Les Deux Alpes

Bekijk alle accommodaties in Les Deux Alpes

In Les Deux Alpes ligt 1 dorp

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]