Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)

Zonnig en veel sneeuw!

Skivakantie Le Massif du Dévoluy

Het skigebied: Le Massif du Dévoluy

terug

Pistes

16km

43km

41km

0km

100km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 1
Stoeltjeslift 4
Sleeplift 27

Hoogte

2500m
1450m

Gletsjer

geen

Loipe

35km

Funpark

geen

In deze streek boekten

Reizigers alleen
0,4%
Jonge koppels
20,2%
Oudere koppels
9,5%
Gezinnen met jonge kinderen
7,7%
Gezinnen met oudere kinderen
16,9%
Groepen vrienden
21,6%
Overige groepen
23,7%

Skivakantie Le Massif du Dévoluy

Le Massif Dévoluy is een uitstekend gebied bestaande uit Superdévoluy en La Joue de Loup en is geschikt voor skiërs en snowboarders van elk niveau. Het is één van de grootste gebieden in de zuidelijke Alpen. Hier komt de sneeuw van het noorden samen met de zon van het zuiden, kortom de perfecte combinatie.

De lage pistes zijn iets vlakker en dus uitstekend geschikt voor de beginnende skiër of boarder. De hogergelegen pistes bieden onvoorstelbaar veel mogelijkheden voor gevorderden. Voor de meest ervaren wintersporters zijn er goede offpistemogelijkheden en uitdagende zwarte pistes, zoals de zwarte afdaling La Mure. Voor freestylers is er in Superdévoluy het snowpark 'Mushroom Park' met half-pipe, quarter-pipe, meerdere jumps en boardercross. Zelf de nog niet zo ervaren wintersporter kan hier de eerste voorzichtige kennismaking met freestylen maken.

Een groot gedeelte van de pistes van Superdévoluy ligt op noordhellingen. Dit geeft veel zekerheid wat betreft de sneeuwcondities. Bovendien worden de kunstsneeuwvoorzieningen regelmatig uitgebreid, zodat ook de lagergelegen delen en de dalafdaling op niveau kunnen worden gehouden.

Langlaufers kunnen terecht op de 35 kilometer aan loipes; zij kopen in België geen skipas, maar schaffen in Superdévoluy of La Joue du Loup zelf een speciale langlaufpas aan.

Kaart Le Massif du Dévoluy

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52332 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52332 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52332 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

19 Andere accommodaties Le Massif du Dévoluy

Bekijk alle accommodaties in Le Massif du Dévoluy

In Le Massif du Dévoluy liggen 2 dorpen

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]