Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)

Perfect voor het hele gezin!

Skivakantie Le Grand Massif

Het skigebied: Le Grand Massif

terug

Pistes

41km

107km

118km

0km

266km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 5
Gondel 5
Stoeltjeslift 27
Sleeplift 37

Hoogte

2500m
900m

Gletsjer

geen

Loipe

50km

Funpark

geen

In deze streek boekten

Reizigers alleen
0,4%
Jonge koppels
15,7%
Oudere koppels
13,3%
Gezinnen met jonge kinderen
5,6%
Gezinnen met oudere kinderen
11,9%
Groepen vrienden
35,6%
Overige groepen
17,5%

Skivakantie Le Grand Massif

Skigebied Le Grand Massif is met 265 kilometer aan pistes het op vier na grootste aaneengesloten skigebied van Frankrijk. Het strekt zich uit over een hoogte tussen 900 en 2500 meter en bied je prachtige panoramische uitzichten op de Franse kant van het beroemde Mont Blanc massief.
  
Het meeste bekende dorp in Le Grand Massif is waarschijnlijk wel
Flaine, maar ook de authentiekere dorpen Samoëns en Morillon winnen steeds meer aan populariteit. Samoëns heeft als enige wintersportplaats de status van "Monument Historique". Het skigebied biedt voor skiërs van alle niveaus volop mogelijkheden en staat ook bekend als zeer kindvriendelijk. Beginnende en gemiddelde skiërs kunnen terecht op de vele brede pistes, die ook voor snowboarders zeer geschikt zijn. Voor de allerkleinsten is er bij ieder dorp een speciale kinderweide en voldoende makkelijke pistes om op te oefenen. Ook de skischolen zijn goed ingesteld op op het lesgeven aan kinderen.

Freestylers kunnen in Le Grand Massif hun hart ophalen in de drie grootste sneeuwparken van Europa. Zo is er in Flaine het Jampark Pro (met o.a. een half-pipe), in Samoëns het tricksparadijs Jampark Cool en in Morillon Jampark Kids voor kinderen (maar ook hun heldhaftige ouders). In alledrie de parken zijn er onder andere diverse springmodules en een boardercross. Zeer ervaren skiërs kunnen zichzelf testen op de afdaling Gers, die te steil is om te prepareren. Verder zijn er veel mogelijkheden voor het, onder begeleiding, offpiste boarden of skiën. Liefhebbers van lange tochten kunnen hier ook hun hart ophalen. Een aanrader is de Cascades, een schitterende afdaling van 14 kilometer lang zonder ook maar één skilift tegen te komen.

Kaart Le Grand Massif

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52329 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52329 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52329 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

40 Andere accommodaties Le Grand Massif

Bekijk alle accommodaties in Le Grand Massif

In Le Grand Massif liggen 4 dorpen

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]