Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)

Familievriendelijk gebied zonder wachtrijen!

Skivakantie La Norma

Het skigebied: La Norma

terug

Pistes

2km

12km

51km

0km

65km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 1
Stoeltjeslift 7
Sleeplift 7

Hoogte

2750m
1350m

Gletsjer

geen

Loipe

6km

Funpark

geen

In deze streek boekten

Reizigers alleen
0%
Jonge koppels
7,7%
Oudere koppels
7,7%
Gezinnen met jonge kinderen
7,7%
Gezinnen met oudere kinderen
38,5%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
38,5%

Skivakantie La Norma

Het skigebied van La Norma bestaat uit zo'n 65 kilometer aan gevarieerde pistes, voor zowel beginners als gevorderden. Kinderen staan centraal in La Norma. Er zijn dan ook vele voorzieningen voor de kinderen en de bestemming is uitermate geschikt voor families.

Het skigebied van La Norma is grotendeels in de bossen gelegen en is sneeuwzeker doordat de pistes zich bevinden op de noordhellingen. Ook beschikt het gebied over een groot aantal sneeuwkanonnen, waardoor de sneeuwzekerheid gegarandeerd is. Gevorderde skiërs kunnen prima terecht op de Mezelet-afdaling of de zwarte piste La Norma II. De Repose-afdaling is geschikt voor skiërs van alle niveaus en de permanente slalomafdaling zorgt voor een beetje spanning. Snowboarders kunnen zich op Le Clot uitleven in het snowpark met halfpipe of in de freeridezone. Hou je meer van een wedstrijd dan kan je deelnemen aan de boardercross. Bij de Pracarrapiste ligt een freeriderzone.

Met de 6- of 7-daagse La Norma skipas kan je één dag gratis skiën in Valfréjus of Aussois. Ook kan je tegen betaling één dag skiën in één van de andere 23 skigebieden in het Mauriennedal. Elke dinsdag rijdt de skibus van La Norma naar Valfréjus.

Daarnaast behoort ook skiën in Val Thorens of het gehele Trois Vallées-skigebied tot de mogelijkheden. Op donderdag rijdt er een skibus naar het op 15 kilometer afstand gelegen plaatsje Orelle. Voor de busrit betaal je circa €5,- per persoon en in Orelle kan je tegen een toeslag een dagpas kopen (Val Thorens ca. €15,- per persoon, Les Trois Vallées ca. €21,- per persoon) en de cabinelift naar dit grote en sneeuwzekere skigebied nemen.

Kaart La Norma

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52334 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52334 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52334 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

5 Andere accommodaties La Norma

Bekijk alle accommodaties in La Norma

In La Norma ligt 1 dorp

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]