Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)

Twee landen, één prachtig gebied!

Skivakantie Espace San Bernardo

Het skigebied: Espace San Bernardo

terug

Pistes

27km

81km

45km

7km

160km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 1
Stoeltjeslift 18
Sleeplift 19

Hoogte

2650m
1200m

Gletsjer

geen

Loipe

10km

Funpark

geen

In deze streek boekten

Reizigers alleen
0%
Jonge koppels
7,3%
Oudere koppels
4,9%
Gezinnen met jonge kinderen
7,3%
Gezinnen met oudere kinderen
2,4%
Groepen vrienden
51,2%
Overige groepen
26,8%

Skivakantie Espace San Bernardo

Espace San Bernardo is een prachtig gebied op de grens van Italië en Frankrijk. Dit gebied ligt op een hoogte van 1200 meter tegenover Les Arcs dat aan de andere kant van het dal is gelegen. Espace San Bernardo bestaat uit het Franse La Rosière en het Italiaanse La Thuile. Samen beschikken deze skidorpen over bijna 150 kilometer aan pistes en prachtige panorama's. Stoeltjesliften brengen je naar het skigebied boven het dorp La Rosière. Hiervandaan kan je ook het gebied van La Thuile verkennen.

Voor iedereen die van rust, ruimte en natuur houdt, is Espace San Bernardo een aangename verrassing. De meeste pistes zuidelijk georiënteerd, maar toch sneeuwzeker door de hoge ligging. Er is een ruime keuze aan pistes, zo zijn er voor beginners blauwe en groene pistes, uitdagende pistes voor de gevorderden, toerskiërs kunnen lange afdalingen maken en freestylers kunnen zich uitleven in het snowboardpark. Speciaal aan dit gebied zijn de brede pistes, die zeker beginners en gezinnen met kinderen zullen aanspreken. En als je wat meer spanning zoekt is La Rosière zeker een aanrader, want dit is een van de weinige Franse bestemmingen, waar je kunt heliskiën. Voor langlaufers is er 10 kilometer aan loipes met een mooi uitzicht op het dal.

Kortom, Espace San Bernardo heeft alles in zich voor een geweldige wintersportvakantie met een combinatie van Franse en Italiaanse pistes!

Kaart Espace San Bernardo

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52324 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52324 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52324 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

7 Andere accommodaties Espace San Bernardo

Bekijk alle accommodaties in Espace San Bernardo

In Espace San Bernardo ligt 1 dorp

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]