Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)

Sfeervol & toegankelijk voor elk niveau!

Skivakantie Espace Lumière

Het skigebied: Espace Lumière

terug

Pistes

13km

82km

74km

0km

169km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 3
Stoeltjeslift 12
Sleeplift 35

Hoogte

2600m
1500m

Gletsjer

geen

Loipe

23km

Funpark

geen

In deze streek boekten

Reizigers alleen
0%
Jonge koppels
4,9%
Oudere koppels
3,7%
Gezinnen met jonge kinderen
12,3%
Gezinnen met oudere kinderen
24,7%
Groepen vrienden
28,4%
Overige groepen
25,9%

Skivakantie Espace Lumière

Espace Lumière of ook wel Pra-Loup genoemd, is echt een heerlijke verrassing. De pistes zijn over het algemeen niet moeilijk, er zijn veel brede en vlakke afdalingen. Hierdoor is dit uniek gebied uitstekend beginners en lichtgevorderden.
Nu moet de gevorderde wintersporter niet denken dat het gebied voor hem te makkelijk is, want dit is zeker niet het geval. Voor de durvers zijn er ook geprepareerde zwarte pistes. Bovendien zijn er talloze off piste mogelijkheden.

Het gebied Espace Lumière bestaat uit twee gedeelten. Het oorspronkelijke gebied van Pra-Loup is tegenwoordig verbonden met het skigebied van
La Foux-d'Allos. In die richting kan je heerlijke tochten maken. Omdat veel van de pistes aan de noordzijde liggen, is het gebied zeer sneeuwzeker. Bovendien zorgen de vele sneeuwkanonnen, indien nodig, voor extra sneeuw.

Ook freestylers kunnen prima terecht in Espace Lumière. Bij de lift Gimette hebben ze zelfs hun eigen piste. Op de piste Le Lac is een snowpark te vinden en op piste Pra Chauvet is de halfpipe. Zodra de piste Pra Chauvet 's avonds is verlicht, wordt er muziek bij de halfpipe gedraaid.

Kaart Espace Lumière

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52186 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52186 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52186 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

4 Andere accommodaties Espace Lumière

Bekijk alle accommodaties in Espace Lumière

In Espace Lumière ligt 1 dorp

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]