Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)

Veelzijdig skigebied!

Skivakantie Domaine de Sainte Foy Tarantaise

Het skigebied: Domaine de Sainte Foy Tarantaise

terug

Pistes

12km

12km

21km

2km

47km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 0
Stoeltjeslift 0
Sleeplift 0

Hoogte

2620m
1550m

Gletsjer

geen

Loipe

geen

Funpark

geen

In deze streek boekten

Reizigers alleen
0%
Jonge koppels
33,3%
Oudere koppels
0%
Gezinnen met jonge kinderen
33,3%
Gezinnen met oudere kinderen
33,3%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%

Skivakantie Domaine de Sainte Foy Tarantaise

Het gemoedelijke Domaine de Sainte Foy Tarentaise is een prachtig, kleinschalig skigebied in de Noordelijke Alpen. Met 41 kilometer aan pistes is dit geen gebied voor kilometervreters, maar doordat het nog vrij onontdekt is en heel overzichtelijk, maakt dit het wel ideaal voor gezinnen en rustzoekers. Hier geen lange wachtrijen bij de lift of zoeken naar een plekje op het terras, maar heerlijk in alle rust genieten van de mooie pistes.

Ondanks de kleinschaligheid van het skigebied, kent het wel een hoogteverschil van ruim 1000 meter, met de dorp op 1.550 meter en de hoogste top op 2.620 meter. Er is een mooie verdeling aan type pistes. Zo zijn er makkelijke, glooiende pistes door de bossen, uitdagende buckelpistes en schitterende off-piste afdalingen. Voor een welverdiende stop tijdens het afdalen zijn er ook meerdere pittoreske bergrestaurants, waar je kunt genieten van traditionele streekgerechten en een lekker drankje.

Wanneer je een dag een kijkje wil nemen in een groot skigebied, dan is
Paradiski daar uitermate geschikt voor. Na circa 15 minuten met de auto kun je al bij de skilift 'Le Replat' staan, vanwaar je helemaal door kunt skiën naar Les Arcs. Let op dat je hier geen mogelijkheid hebt om een skipas te kopen voor Les Arcs/Paradiski. Koop deze voordat je vakantie begint online, of ga eerst langs in het dorp Les Arcs bij het skipas loket.

Kaart Domaine de Sainte Foy Tarantaise

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=102201 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=102201 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=102201 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

0 Andere accommodaties Domaine de Sainte Foy Tarantaise

Bekijk alle accommodaties in Domaine de Sainte Foy Tarantaise

In Domaine de Sainte Foy Tarantaise ligt 1 dorp

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]