Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)

Prachtig skiën met uitzicht op de Mont Blanc

Skivakantie Chamonix Mont Blanc

Het skigebied: Chamonix Mont Blanc

terug

Aantal pistes

8

27

18

14

Liften

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 13
Stoeltjeslift 17
Sleeplift 17

Hoogte

3275m
1035m

Gletsjer

geen

Loipe

geen

Funpark

1

In deze streek boekten

Reizigers alleen
0%
Jonge koppels
0%
Oudere koppels
0%
Gezinnen met jonge kinderen
0%
Gezinnen met oudere kinderen
30%
Groepen vrienden
30%
Overige groepen
40%

Skivakantie Chamonix Mont Blanc

Het prachtige skigebied Chamonix Mont Blanc ligt, zoals de naam al doet vermoeden, aan de voet van de machtige Mont Blanc; een van de hoogste toppen van Europa. Hier kom je dus niet alleen vanwege de fijne pistes, maar zal je zeker ook genieten van de adembenemende uitzichten onderweg.

In het gebied, wat in totaal zo'n 160 kilometers aan vers geprepareerde pistes telt, zullen skiërs en boarders van elk niveau zich thuisvoelen. Het skigebied is opgedeeld in meerdere kleine gebieden, die onderling niet met liften met elkaar verbonden zijn, maar die wel prima met de bus of auto te bereiken zijn. Ook off-piste liefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Er zijn hier eindeloze mogelijkheden om je buiten de gebaande paden te begeven. Vooral de afdaling vanaf de top van de Aiguille du Midi(3800m) terug naar het dal is, onder professionele begeleiding van een ervaren gids, zeker een aanrader!

Kaart Chamonix Mont Blanc

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52320 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52320 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52320 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

16 Andere accommodaties Chamonix Mont Blanc

Bekijk alle accommodaties in Chamonix Mont Blanc

In Chamonix Mont Blanc ligt 1 dorp

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]