Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)

Sneeuwhoofdstad van de Pyreneeën!

Skivakantie Grandvalira

Het skigebied: Grandvalira

terug

Pistes

41km

53km

99km

0km

193km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 1
Gondel 4
Stoeltjeslift 30
Sleeplift 25

Hoogte

2640m
1710m

Gletsjer

geen

Loipe

35km

Funpark

geen

In deze streek boekten

Reizigers alleen
2,2%
Jonge koppels
15,9%
Oudere koppels
43,2%
Gezinnen met jonge kinderen
4%
Gezinnen met oudere kinderen
12,8%
Groepen vrienden
12,3%
Overige groepen
9,7%

Skivakantie Grandvalira

Grandvalira, de sneeuwhoofdstad van de Pyreneeën, is een echt paradijs voor skifanaten. Er zijn bergtoppen die reiken tot boven de 2800 meter! De skigebieden van Grau Roig en Soldeu zijn met elkaar verbonden, waardoor het Grandvalira-gebied het grootste wintersportgebied van Europa is. Met zo'n 300 zonnige dagen per jaar is Grandvalira ook nog eens een van de zonnigste skigebieden van Europa.

Of je nu een beginnende of een gevorderde skiër bent, je komt hier door de goede kwaliteit van de sneeuw en de brede, gevarieerde pistes zeker aan jouw trekken! De echte gevorderden kunnen ook offpiste veel pret beleven. Het laagste punt van dit gebied ligt eigenlijk helemaal niet laag; op zo'n 1700 meter. Verder zorgen de bijna 1100 (!) sneeuwkanonnen dat je qua sneeuwzekerheid hierdoor op de juiste plek bent.

Een drankje drinken op een heel bijzondere plek is zeker aan te raden: de Iglo-Bar Grandvalira in Pla de les Pedres bij Grau Roig. Een dagje niet in de bindingen? Huur eens een hondenslede, maak een spannende rit op een sneeuwscooter of maak een schitterende wandeling op sneeuwschoenen. Tubing, sneeuwbuggies, drie funparken én helikopterskiën, in één week kom je tijd te kort!

Na een lange, intensieve dag in de sneeuw is er ook nog genoeg te beleven. Er zijn diverse restaurants, bars en terrasjes te vinden die direct aan de mooie skipistes te vinden zijn.

Kaart Grandvalira

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52224 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52224 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52224 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=1

26 Andere accommodaties Grandvalira

Bekijk alle accommodaties in Grandvalira

In Grandvalira liggen 5 dorpen

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]