Tel. 070 35 01 42 (max. €0,30/min)

  • Klantenservice
  • Mijn favorieten
  • nl
  • fr
Beginnersparadijs!

Skivakantie Aussois

Het skigebied: Aussois

terug

Pistes

5km

21km

29km

0km

55km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 0
Stoeltjeslift 6
Sleeplift 4

Hoogte

2700m
1500m

Gletsjer

geen

Loipe

30km

Funpark

geen

In deze streek boekten

Reizigers alleen
0%
Jonge koppels
0%
Oudere koppels
11,1%
Gezinnen met jonge kinderen
11,1%
Gezinnen met oudere kinderen
55,6%
Groepen vrienden
11,1%
Overige groepen
11,1%

Skivakantie Aussois

Hoog boven het dorp, tussen de bossen en hoge toppen van de Vanoise, ligt het skigebied van Aussois in de zon. Voor iedere sneeuwliefhebber is er in het skigebied van Aussois wat te vinden, meer dan 50 kilometer pistes, mogelijkheden voor langlaufen en toerskiën.

Het skigebied ligt tussen 1500 en 2700 meter en is zowel geschikt voor de absolute beginner als voor de echte skifans die het liefst buiten de pistes treden. Hier geniet je van zon, sneeuw en een prachtig uitzicht. Met sneeuwkanonnen op maar liefst 20 hectare van het gebied, is skiplezier verzekerd.

In Aussois maakt het niet uit of u een beginnende of ervaren skiër bent, in dit gebied is er voor elk wat wils. Meer dan de helft van de pistes bestaat uit blauwe pistes, waardoor zich beginnners zich hier thuis zullen voelen. Vanaf het middenstation zijn ook enkele rode pistes en één zwarte piste te vinden. Voor snowboarders is er een boardercross en een loipe biedt vertier aan langlaufers. Buiten het dorp Aussois kan je langlaufen op de loipes van Domaine Nordique du Monolithe.

Aan de voet van de Dent Parrachée, één van de hoogste toppen van la Vanoise, ontdek je wat skiplezier werkelijk betekent.

Kaart Aussois

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52319 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52319 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52319 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

4 Andere accommodaties Aussois

Bekijk alle accommodaties in Aussois

In Aussois ligt 1 dorp

Jouw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]